Mozzart Kup u Beogradu

Zajednička slika Mozzartovih domaćica sa učesnicima Mozzart Kupa

Zajednička slika Mozzartovih domaćica sa učesnicima Mozzart Kupa

Prošlog vikenda su odigrana završna kola Mozzart Kupa.
Turnir je počeo 14. juna i posle dve nedelje i pet odigranih kola turnir je završen u nedelju 29. juna dodelom vrednih nagrada

Kompanija Mozzart se pokazala kao odličan organizator koji je učinio sve kako bi pružio igračima idealne uslove za igru, kao i motivaciju, vrednim nagradnim fondom. Turnir se igrao na Mozzartovom uplatnom mestu Novi Beograd 1 u Ulici dr Ivana Ribara 61b, a učestvovalo je 10 deset igrača, među kojima je bilo i tri člana GK Radnički. Najbolji plasman je ostvario Dubaković Dragan, treće mesto sa tri pobede. Jedno mesto iza, sa istim brojem pobeda, je bio Lazar Manojlović, dok je stariji Dubaković zauzeo osmo mesto sa jednom pobedom.

Krstić Dejan iz Beograda je pobedom u direktnom duelu sa Dubaković Draganom osvojio prvo mesto i biciklu. Drugo mesto i ručni sat je osvojio Stanojković Milan, takođe iz Beograda.

Igrači su se pobrinuli za dobre partije, a najveće iznenađenje je pobeda mlađeg Dubakovića nad Lazom, koji je važio za prvog favorita Mozzart Kupa. Atmosfera među učesnicima, ali i organizatorima je bila veoma pozitivna pa i ne čudi što su na kraju turnira svi bili zadovoljni

Za kraj treba napomenuti da je kompanija Mozzart obezbedila utešne nagrade za sve učesnike turnira i pokazala se kao odlličan organizator Go turnira, pa se nadamo da će se Mozzart Kup igrati i sledećih godina uz mnogo veći broj igrača.

Izveštaj o turniru možete videti i na sajtu Mozzarta, dok tabelu i rezultate možete pogledati na sajtu EGD-a.

Slika za kraj

Picture 1 of 16

Grupna slika po završetku poslednjeg kola

Leave a Reply